Stationsgebied

Beverwijk - Beverwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De ontwikkeling van het stationsgebied staat al enige jaren op de politieke agenda. De grote lijnen voor een nieuwe invulling van het gebied rondom het NS-station en het terrein van de voormalige Ankie’s Hoeve zijn in 2006 geschetst door stedenbouwkundige Ashok Bhalotra. De plannen voor het stationsgebied geven de stad een gezichtsbepalende entree die recht doet aan de historische grandeur van deze plek. Het wordt een veilig, levendig en autoluw gebied met een mooie entree. Het vormt een knooppunt van openbaar vervoer, maar ook een fraai ingerichte openbare ruimte met veel groen en water.

In de eerste fase van de ontwikkeling van het stationsgebied is ruimte voor ondermeer het nieuwe Stadhuis, een Zorgtrefpunt, een zorgboulevard, de school van Heliomare, een nieuw busstation, een vergrote vijver met woningen, een hotel, een verplaatsing van het station en een ruime parkeergarage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stationsgebied
Koopwoningen
100
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden