Herman Heijermanslaan fase 2

Beverwijk
Actueel aanbod

€ 463.500,- tot € 492.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
159 - 177m2
Kaveloppervlak
290 - 310m2
Inhoud
477 - 531m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Aan de Herman Heijermanslaan wordt de laatse fase van waterwijk in de Broekpolder gerealiseerd. Hier komen ca 24 zeer royale twee-onder-één-kap woningen in de architectuur van de nieuwe Haagse school. Daarnaast wordt er op de hoek één bijzondere vrijstaande woning ontwikkeld. De woningen zijn alle gelegen op een ruim perceel met zuid-oost bezonning en beschikken standaard over een garage/berging en zijn luxe afgewerkt met complete badkamer.

Aan de overkant van de straat, aan de achterzijde grenzend aan de singel aan de laan van Archeologie worden 34 geschakelde villa's type Vuurvlinder ontwikkeld.

De eerste fase van zowel de Vuurvlinder is volledig verkocht en de tweede fase staat geheel onder optie. Van de eerste fase Droomkoning zijn inmiddels 11 woningen verkocht en staan de 2 resterende woningen onder optie.

Fase 2 bestaat uit 12 twee-onder-één-kap-woningen in drie varianten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Herman Heijermanslaan fase 2
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
12
Prijs
€ 463.500,- tot € 492.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden