De Fruitmeester

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Beverwijk - Beverwijk
Toekomstig aanbod

€ 330.000,- tot € 940.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 188m2
Kaveloppervlak
154 - 470m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

HET PROJECT
De Fruitmeester wordt een duurzame wijk in de breedste zin van het woord. Energieneutraal, klimaatadaptief en natuurinclusief. We wekken energie op, bufferen water voor hergebruik en passen duurzame materialen toe. In de sfeer van de tuinderscultuur creëren we vier bijzondere, bij elkaar passende buurten met een dorps karakter.

Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Fruitmeester heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. In de vier buurtjes wordt een diverse mix van woningen gerealiseerd. De Fruitmeester telt 54 diverse woningen in vier unieke, bij elkaar passende buurtjes met een eigen, dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Kassen en De Pluktuin. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen, 11 rijwoningen, 21 kleine en grote appartementen én 18 twee-onder-één-kap-woningen, waarvan acht volledig in hout. Alle woningen krijgen de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Tegelijkertijd zijn de woningen van alle moderne gemakken voorzien met een luxe keuken en een complete badkamer. Centraal in het plangebied, aan de vijver, realiseren we twee kleinschalige appartementengebouwen en een pluktuin, waar de hele buurt elkaar kan ontmoeten!

De Fruitmeester beschikt over alle ingrediënten voor een fijne woonomgeving. Ruim 95% is inmiddels verkocht en de bouw start deze zomer. Er zijn nog twee woningen beschikbaar! Val jij voor een te gekke unieke loft (bnr 51) van 106 m², twee slaapkamers en twee privé parkeerplaatsen op het erf of is een volledig houten twee-onder-een-kapwoning (bnr 11) van maar liefst 181 m², vijf slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden jouw droomwoning?

Het makelaarsteam staat klaar om je meer over dit bijzondere plan te vertellen en alle vragen te beantwoorden. Heb je interesse? Neem gelijk contact op. En weet: wie het eerst komt, eerst maalt.

Bekijk het actuele aanbod: https://nieuwbouw-defruitmeester.nl/het-aanbod/


Interesse in De Fruitmeester?

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Fruitmeester
Koopwoningen
54
Prijs
€ 330.000,- tot € 940.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden