De Fruitmeester

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Beverwijk - Beverwijk
Toekomstig aanbod

€ 330.000,- tot € 940.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 188m2
Kaveloppervlak
154 - 470m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

HET PROJECT
De Fruitmeester wordt een duurzame wijk in de breedste zin van het woord. Energieneutraal, klimaatadaptief en natuurinclusief. We wekken energie op, bufferen water voor hergebruik en passen duurzame materialen toe. In de sfeer van de tuinderscultuur creëren we vier bijzondere, bij elkaar passende buurten met een dorps karakter.

Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Fruitmeester heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. In de vier buurtjes wordt een diverse mix van woningen gerealiseerd. De Fruitmeester telt 54 diverse woningen in vier unieke, bij elkaar passende buurtjes met een eigen, dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Kassen en De Pluktuin. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen, 11 rijwoningen, 21 kleine en grote appartementen én 18 twee-onder-één-kap-woningen, waarvan acht volledig in hout. Alle woningen krijgen de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Tegelijkertijd zijn de woningen van alle moderne gemakken voorzien met een luxe keuken en een complete badkamer. Centraal in het plangebied, aan de vijver, realiseren we twee kleinschalige appartementengebouwen en een pluktuin, waar de hele buurt elkaar kan ontmoeten!

De Fruitmeester beschikt over alle ingrediënten voor een fijne woonomgeving. Interesse in De Fruitmeester?

Maandag 6 december om 15.00 uur start de digitale verkoop van de woningen. Alle relevante verkoopdocumentatie is vanaf dan beschikbaar op de projectwebsite www.nieuwbouw-defruitmeester.nl. Inschrijven via het inschrijfformulier in de accountomgeving van de projectwebsite. De inschrijving sluit op dinsdag 14 december 09.00 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Fruitmeester
Koopwoningen
54
Prijs
€ 330.000,- tot € 940.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden