De Fruitmeester

Beverwijk - Beverwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
De Fruitmeester wordt een duurzame wijk in de breedste zin van het woord. Energieneutraal, klimaatadaptief en natuurinclusief. We wekken energie op, bufferen water voor hergebruik en passen duurzame materialen toe. In de sfeer van de tuinderscultuur creëren we vier bijzondere, bij elkaar passende buurten met een dorps karakter.

Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Fruitmeester heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. In de vier buurtjes wordt een diverse mix van woningen gerealiseerd. In totaal zijn het 54 woningen, bestaande uit 11 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-één-kap-woningen, 11 rijwoningen en 21 kleine en grote appartementen. Deze krijgen de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Centraal in het plangebied, aan de vijver, realiseren we twee kleinschalige appartementengebouwen en een pluktuin, waar de hele buurt elkaar kan ontmoeten!

De Fruitmeester beschikt over alle ingrediënten voor een fijne woonomgeving. Proeven van deze bijzondere buurt? Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! www.nieuwbouw-defruitmeester.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Fruitmeester
Koopwoningen
54
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden