Herman Heijermanslaan, Waterwijk Zuid

Beverwijk - Beverwijk
Toekomstig aanbod

€ 330.000,- tot € 550.000,-

Over dit project

DROOMKONING
Tijdloos mooi wonen in Droomkoning
Ook zo gecharmeerd van de klassieke jaren-30-architectuur? Dan zijn de schitterende twee-onder-een-kapwoningen van Droomkoning aan de Herman Heijermanslaan in Broekpolder echt iets voor u. Door de gevarieerde kapvormen, grote dakoverstekken en fraaie accenten is Droomkoning prachtig om te zien. De 6 meter brede nieuwbouwwoningen bieden diverse indelingsmogelijkheden. Maak er uw thuis van. Fijn ook die garage naast het nieuwbouwhuis en de brede kavel waarop het huis staat!

De twee-onder-één-kap woningen zijn er in drie verschillende types; een zogenaamde langskap (hier staat de kap in het verlengde van de straat), een dwarskap (hier staat de kap haaks op de straat) en een tuit (dit type heeft een gezamenlijke tuit in de kap). Alle woningen zijn voorzien van rijke detaillering in de stijl van de nieuwe Haagse School en zijn voorzien van een royale garage.

VUURVLINDER
"Verrassend in alle opzichten", zo kan nieuwbouwplan Vuurvlinder in Broekpolder het beste worden omschreven. De tweelaagse geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen lijken zo te zijn verhuisd vanuit het zonnige zuiden. Achter de mooi begroeide pergola en mediterrane gevel met luiken gaat een zee aan ruimte schuil door de ruim 7 meter brede woonkamer.

De woningen zijn 11 meter diep en 7.20 of 7.50 meter breed. Het woonoppervlakte ligt tussen de 127 en 133 m². De begane grond is een enorme ruimte van circa 80 m² die de mogelijkheid biedt voor een extra werk- of speelkamer, een riante leefkeuken of een extra slaapkamer met douchegelegenheid. Waar u ook voor kiest, altijd geniet u door de grote raampartij van een weids uitzicht op uw tuin aan het water!

Kom straks thuis en parkeer uw auto op de oprit bij de diepe voortuin op het zuidoosten. Door de begroeide pergola ontstaat een intieme plek waar u een zitje kunt creëren om lekker te genieten van de ochtendzon met een goede kop koffie. In de middag verhuist u naar de achtertuin die aan het water ligt.

Dit alles tezamen maakt deze woningen heel geschikt voor levensgenieters die op zoek zijn naar iets unieks om hun woondromen te realiseren. Ieder woningtype is standaard twee lagen hoog en is uit te breiden naar drie lagen. Zo kunt u wel tot 6 (slaap)kamers op de verdiepingen creëren!

De verkoop zal gestart worden in het tweede kwartaal van 2017. Wilt u op de hoogte worden gehouden, dan kunt u contact opnemen met Brantjes Makelaars Beverwijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Herman Heijermanslaan, Waterwijk Zuid
Koopwoningen
31
Prijs
€ 330.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Beverwijk.

Aanmelden